Hel van Petten 2016, Criterium (A-klassement rijders)

Op zondagmiddag 22 mei 2016 vond het Criterium van de 25e Hel van Petten plaats. Tijdens het criterium werden door de rijders van het A-klassement 50 ronden van 1,1 km gereden met een totaalafstand van 53 km. Een groot deel van de wedstrijd reden drie renners op kop te weten Robin Nieuwenhuizen, Rudy Vriend en de leider van het klassement Thijs Zuurbier. In de laatste ronde ontsnapte Robin Nieuwenhuizen en won vervolgens het Criterium . Thijs Zuurbier werd 2e en won overtuigend het klassement van de Hel van Petten 2016.

More

Hel van Petten 2016 Omloop

Op zaterdagavond 21 mei werd de Omloop van de 25e Hel van Petten van Petten gereden. Tijdens de omloop werden er 30 ronden van 2,7 km, in totaal 81 km gereden. Rudy vriend en Thijs Zuurbier ontsnapten circa 8 ronden voor het eind uit het peloton waarna Rudy Vriend in de eindsprint zegevierde. Melvin Bos won de sprint van het peloton wat volgde op 38 seconden. Thijs Zuurbier verstevigde zijn nummer 1 positie in het klassement en heeft na de Omloop 21 seconden voorsprong op Rudy vriend en 49 seconden op Melvin Bos.

More

Hel van Petten 2016 Tijdrit

Op vrijdagavond 20 mei 2016 werd gestart met de tijdrit, het eerste onderdeel van de driedaagse van Petten. Het ging om een tijdrit van 10,6 km over het nieuwe fietspad bovenop het nieuwe duin van Petten naar Camperduin en terug. De tijdrit werd gewonnen door Thijs Zuurbier 13 minuten 15,814 seconden. De winnaar van vorig jaar Melvin Bos werd tweede op iets meer dan 1 seconde achterstand, Glenn van Nierop werd derde op 12 seconden van de winnaar.

More

Ronde van Sint Pancras 2015 wedstrijd Elite/Beloften/Amateurs

Op 12 september 2015 werd de wielerronde van Sint Pancras gehouden. Helaas werd na ruim een uur koersen de wedstrijd van de elite/beloften/amateurs onderbroken door een valpartij waarbij drie renners betrokken waren. Twee renners werden per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis maar konden na onderzoek 's avonds naar huis. Van het twee gedeelte van de wedstrijd zijn helaas geen foto's gemaakt vanwege de aanwezigheid van de fotograaf in het ziekenhuis.

More

Regiocross Delft 13 december 2014

Op 13 december 2014 werd de Regiocross Delft gehouden die mede is georganiseerd door WTOS. Op deze site kunt u de foto's van de veldrijders en de mountainbikers vinden. Niet alle foto's die ik genomen heb staan op de site, zo nodig kan ik naar bepaalde personen zoeken die nu niet gepubliceerd zijn.

More